Umesto o nama, hajde da popričamo o vama!

Ako ste pošten i iskren preduzetnik u Srbiji i trudite se da sve radite legalno, verujemo da ste u g*vnima vam nije lako.

Konstantno radite na unapređenju i poboljšanju vaših proizvoda ili usluga, imate tu i nekih rezultata, ali slabo to sve ide…

To je zato što bolji marketing pobeđuje bolje proizvode i usluge. Ovo ste verovatno već i vi shvatili. Kupci zaslužuju da prvo naiđu na vaše proizvode ili usluge kada pretražuju na internetu, zato smo mi tu da vam pomognemo da dobijete dobru šansu za to.

Umesto o nama, hajde da popričamo o vama!

Znate ono kad u filmovima glavni junak preživi neki bitan događaj koji mu promeni život…

Nama se ništa slično nije desilo. Jednostavno smo videli kako firme u kojima radimo za platu funkcionišu i shvatili smo da sami možemo to mnogo bolje i profesionalnije.

Posle nenormalno mnogo rada (čak i nedeljom) i preko 40 uspešnih projekta, možemo reći da nam odlično ide i da je odluka bila dobra!

Kompanije sa kojima sarađujemo

Osnovne vrednosti BoldizArt-a

Iskrenost

Od nas ćete uvek dobiti iskren i konkretan odgovor čak iako to negativno utiče na našu saradnju jer su iskrenost i transparentnost naše glavne vrednosti.

Profesionalnost

Kada se nešto dogovorimo ne morate više da brinete o tome, biće urađeno. Uvek ćete znati unapred šta radimo, koliko će to trajati i koliko će na kraju sve koštati.

Kvalitet

Kvalitet je ključni element naše strategije, jer bez zadovoljnih klijenata i njihove dalje preporuke mi ne možemo da gradimo stabilnu firmu.

Ponosni smo na naše radove

Pre nego što nas kontaktirate, slobodno pogledajte sve naše radove i pitajte naše klijente da li su i koliko zadovoljni sa nama i da li bi nas preporučili.

Ko sve čini BoldizArt tim?

Aleksandra S. Santo

Aleksandra S. Santo

Osnivač BoldizArt-a i dizajner
Ona je naša dizajnerka.
Osim što će uraditi dizajn za vaš novi web sajt, zadužena je za optimizaciju slika i poboljšanje kvaliteta teksta.
Boldižar S. Santo

Boldižar S. Santo

Jednorog programer
On će vam uglavnom govoriti da sve može da se uradi i onda stvarno uraditi ono što ste zamislili. Ima dugogodišnje iskustvo u ovom poslu i zaista voli to što radi.
Miloš Džigurski

Miloš Džigurski

Server administrator
Kada su serveri i održavanje sajtova u pitanju, on je vaš tip.
S obzirom na to da radi ono što niko drugi ne razume, prava je faca u našoj firmi.
Lydia Murtinová

Lydia Murtinová

WordPress ekspert
Kada je potrebno kreirati potpuno funkcionalan WordPress web sajt na osnovu dizajna Lydia staje u prve redove za ovu borbu.

Sve ovo zvuči lepo i bajno, a onda čujete…

 • Programerska firma naplatila nekom nesrećniku 5000 evra aplikaciju koja ne radi;
 • Klijent čekao 6 meseci da mu na kraju kažu da nemaju vremena za njega, ali biće urađeno – jednom;
 • Sajt navodno košta 50 evra, a sa svim dodatnim troškovima te iznese 3000;
 • Navodno kompanija sa 15 godina iskustva, ali pola klijentovih zahteva nisu znali da urade ili su rekli da je to nemoguće;
 • Sve su dogovorili usmeno i naravno bez ugovora. Na kraju projekta tražili još 500 evra da postave sajt na server.
 • Kompanija poslala klijentu ponudu punu hvalospeva, na početku piše da imaju 15 godina iskustva, negde na sredini naiđeš na podatak da postoje oko 10 godina i na kraju pročitate da su otvorili firmu pre dva meseca.

Često čujemo ovakve priče od naših klijenata, međutim kod nas je stvarno sve transparentno i sve je po dogovoru od prvog do poslednjeg dana.
Ali nemojte slušati nas, pogledate šta naši klijenti kažu, ili ih kontaktirajte i pitajte lično.

Šta kažu klijenti sa kojima sarađujemo

Lazar Milosevic

Lazar Milosevic

Osnivač | TheWalnutFund

Jako prijatna saradnja sa Boldizarom i Aleksandrom! Saradjujemo na vise projekata! Prezadovoljni smo uslugom kao i njihovim vremenom reagovanja na update-e i promene na sajtu. Efikasno su nam uvezali sve sisteme i nase platforme rade potpuno automatizovano!

Ana Sič psiholog

Ana Sič

Psiholog | anasic.rs

Aleksandra je nakon samo jednog razgovora sa mnom i pregledanog instagram naloga osetila moju energiju i predložila mi je dizajn koji je skroz u skladu sa mnom. Svaki dogovor su ispoštovali i pre roka, ponudili sjajna rešenja za svaku nedoumicu. Jako sam zadovoljna saradnjom i od srca ih preporučujem svima.

Nadežda Pejovć Nacionalno udruženje porfirija Srbije

Nadežda Pejovć

Osnivačica | Porfirija Srbija

BoldizArt tim je nadmašio sva naša očekivanja u dizajniranju i izradi sajta za Nacionalno udruženje Porfirije Srbije. Pokazali su profesionalizam, odličnu komunikaciju i istinsku strast prema podršci nevladinim organizacijama. Dizajn prilagođen korisniku i besprekorna funkcionalnost uveliko su poboljšali naše prisustvo na mreži, olakšavajući nam povezivanje sa našom zajednicom.

Slobodan Roksandic

Slobodan Roksandic

Osnivač | MainPoint

BoldizArt tim mi je radio redizajn starog sajta. Veoma su profesionalni i aktivno učestvuju u traženju rešenja za sve potencijalne probleme. Poslao sam im materijal, a oni su sve završili u roku bez dodatnih pitanja i razvlačenja. Veoma sam zadovoljan kako sada izgleda sajt.

Jovana Vujic

Jovana Vujić

Front-end developer

Bilo je pravo zadovoljstvo raditi sa njim. Veoma talentovan programer, neverovatno stručan, vredan i od poverenja.
Nijedan projekat za njega ne predstavlja preveliku muku, strastven prema poslu, pravi profesionalac. Veoma je strpljiv, jasan u svim komunikacijama i lak za saradnju.

Ivan Babić - Altermedia

Ivan Babić

Direktor | Altermedia

Naša kompanija je imala to zadovoljstvo da sarađuje sa timom BoldizArt. Veoma su kooperativni, usluga je bila brza i kvalitetna, a posao je urađen po najvišim standardima. Ubuduće ćemo koristiti njihove usluge.

Milos Pesic Fondacija 1%

Miloš Pešić

Osnivač | Fondacija 1%

Pristup i posvećenost kojima su Boldižar i Aleksandra učestvovali u izgradnji novog sajta Fondacije je nešto jedinstveno sa čime sam se susreo.
A pored toga, sajtom sam prezadovoljan – kako vizuelno i strukturalno, tako i funkcionalno, a pre svega se ističe brzinom i preglednošću.

Ivana Acanski

Ivana Ačanski

Front-end developer

Sarađivala sam sa Boldižarom na nekoliko projekata i uvek je odlično radio. On je jedan od najmotivisanijih ljudi sa kojima sam radila. Naša komunikacija je bila odlična, a sa njim je bilo lako slagati se. Rado bih preporučila Boldižara za sve vaše projekte!

Milan Zikic

Milan Žikić

Naš tim je zadivljen Boldižarevim veštinama da vodi projekat i proaktivno radi na poboljšanju. Promenili smo nekoliko timova u razvoju, a nijedan od njih ne može da se približi njegovom znanju, stavu i što je najvažnije sposobnosti da sasluša, a zatim i da svoje mišljenje. Preporučili bismo Boldižara i njegov tim u svako doba sa zadovoljstvom.

Borbala Šoš

Borbala Šoš

Front-end developer

BoldizArt predstavlja sinonim za profesionalnost i inovativnost u oblasti izrade web sajtova. Njihovi stručnjaci poseduju izvanrednu sposobnost da kreiraju savremene sajtove, koji su prilagođeni potrebama klijenata. Njihov rad odlikuje se visokim standardom kvaliteta, što se ogleda u preciznosti, estetici i efikasnosti.

Danijela Vecanski

Danijela Večanski

Arhitekta | ArchiCraft

Izuzetno profesionalni, efikasni, usluzni i ljubazni. Ukoliko Vam je potreban neko da napravi WEB sajt na bilo koju temu, ovaj tim je tim za Vas.

Jelena Gajic Jewelry - Web šop

Jelena Gajic

Osnivačica | JG Jewelry

Profesionalnost na prvom mestu, brz i efikasan dogovor i željeni web shop koji je završen i pre dogovorenog roka. Ono čega sam se najviše plašila jeste da neću umeti da objasnim šta želim, međutim Aleksandra i Boldizar su dobri slušaoci, sa njima je izuzetno laka komunikacija i ceo proces su učinili veoma jednostavnim. Topla preporuka za saradnju!

Pitali ste nas

 • Šta je domen?

  Domen ili domain je zapravo adresa vašeg web sajta.

  Kada neko unese u pretraživač ime domena koji ste vi prethodno odabrali, registrovali i povezali sa vašim web sajtom, pretraživač pronađe vaš sajt i vraća ga korisniku.

  Kako biste imali web sajt ili online prodavnicu, neophodno je da imate i svoj domen.

  Postoje univerzalni domeni kao što su .com, .co i .org ali postoje i domeni koji su specifični za neku zemlju, kao što su na primer .rs za Srbiju, .ba za Bosnu itd.

  Ukoliko planirate da poslujete i van zemlje, preporučujemo korišćenje univerzalnog domena kao što je .com. Dok je za firme koje posluju isključivo na teritoriji Srbije, bolja opcija .rs domen.

 • Šta je hosting? Koja je cena web hostinga?

  Hosting je mesto na internetu gde se nalazi vaš web sajt. Tu se nalaze sve slike, video snimci i ostali fajlovi koji se nalaze na vašem sajtu. Čak i vaši poslovni imejlovi.

  Ukoliko želite da napravite web sajt ili online prodavnicu, neophodno je da imate hosting.

  Koja je cena web hostinga?

  Hosing se iznamljuje na mesečnom ili godišnjem nivou, a cene se kreću od 4.500 dinara za malo bolji shared hosting na godišnjem nivou, 16.500 dinara za VPS server pa i do nekoliko desrtina hiljada dinara u zavisnosti od zahtevnosti sajta.

  Postoji nekoliko vrsta hostinga poput shared hosting, virtual, dedicated. Međutim, za većinu web sajtova dovoljan je malo bolji shared hosting.

  Hosting servisi nude razne opcije i cene i zato je važno da se konsultujete sa programerskom firmom pre odabira i kupovine hostinga jer će oni moći da vam kažu koji je najbolji hosting paket za vas prema vašim zahtevima.

 • Šta je SEO optimizacija sajta?

  SEO optimizacija je proces u kojem možete postići da se vaš web sajt što bolje rangira u rezultatima pretrage za određene pojmove.

  Kad na primer neko ukuca u pretraživač „patike za trčanje“, verovatnoća da će vaša online prodavnica izaći na prvom mestu, zavisi od toga koliko je ona dobro SEO optimizovana.

  SEO optimizacija sajta je veoma širok pojam koja uključuje tehnički SEO, onsite i offsite SEO optimizaciju, link building i još mnogo toga.

  Više o SEO optimizaciji možete pročitati klikom na sledećem linku : SEO za početnike: Kako da vaša firma sredi konkurenciju, bez slanja gorila da im razbiju lokal

 • Zašto se moj sajt ne pojavljuje na Google-u?

  Ukoliko vam se web sajt ne pojavljuje na Google-u, velika je verovatnoća da nešto nije podešeno kako treba.

  Pre svega, hajde ukratko da vidimo kako to Google prikazuje stranice.

  Google koristi tzv. botove koji svakodnevno prolaze kroz milione sajtova i proveravaju ih. Pregledaju tekstove, linkove, slike i sve te informacije čuvaju u njihovoj bazi podatka. Kada neko pretražuje Google za neki pojam, on vraća najrelevantnije podatke iz njegove baze. Ovaj proces se zove indeksiranje.

  Ovo je ogroman posao jer postoji ogroman broj sajtova na internetu i zato zahteva mnogo vremena da se uopšte dođe do vašeg sajta.

  Kada ste postavili web sajt na server?

  Ukoliko ste tek sad postavili web sajt na server, moraćete da sačekate najmanje dve nedelje kako bi se sajt uopšte pojavio na Google-u.

  Da li se vaš sajt delimično pojavljuje na Google-u?

  Lako možete proveriti da li je Google uopšte indeksirao vaš sajt i koje je sve stranice indeksirao. Ukucate u Google pretraživač – site:IMEVASEGSAJTA (Na primer site:boldizart.com) i on će vam vratiti sve dostupne stranice.

  Ukoliko vraća samo neke stranice, sačekajte nedelju-dve i proverite ponovo. Trebalo bi da se pojave i ostale.

  Uopšte nema vašeg sajta na Google-u?

  Moguće je da blokirate pristup Google botovima.

  U fazi izrade web sajta, ne želimo da Google indeksira polu završene i test stranice, zato koristimo „noindex“ komandu kako bismo sprečili Google botove da pristupaju ovim stranicama. Moguće je da je programer zaboravio da ukloni robots.txt fajl i to je uzrok zašto se vaš web sajt ne pojavljuje na Google-u.

  Proverite sa vašim programerom da li je to u pitanju.

  Web sajt je indeksiran, međutim ne pojavljuje se u rezultatima pretrage?

  Ovaj problem se već odnosi na SEO optimizaciju.

  Više o tome pročitajte klikom na sledeći link: Šta je SEO optimizacija sajta?

Vaše poverenje je razlog zašto rastemo

0

Klijent

0

Klijenta

0

Klijenata

0

Klijenata