Duplo više kupaca uz duplo manje truda!

Duplo više kupaca uz duplo manje truda!

Kompletno rešenje za male i srednje firme koje će vam zagarantovano povećati prodaju.

Svi nude web sajt profesionalnog izgleda sa kontakt obrascem i opcijom za pozive.

Nudimo i mi sve to, međutim to nije ono zbog čega smo mi posebni.

Ono što nas izdvaja iz mora kompanija je naš koncept koji smo napravili na osnovu višegodišnjeg iskustva u oblastima web programiranja i online marketinga.

Analizom preko 70 projekta koje smo do sada uspešno završili, napravili smo koncept koji će gotovo odmah poboljšati marketing vaše firme i doneti minimum duplo više kupaca.

automatsko-zakazivanje-konsultacije

Automatsko zakazivanje sastanka

Radi postizanja najveće moguće efikasnosti i najbolje uštede vremena, integrišemo kalendar za zakazivanje koji vam omogućava da označite slobodne termine kada vaši kupci mogu da zakažu konsultacije sa vama.

live chat integracija

Live chat integracija za lakšu komunikaciju

Pomoću live chat integracije posetioci vašeg sajta moćiće da stupe u kontakt sa vama lako i jednostavno, a vi preko mobilne aplikacije koju dobijate od nas možete da im odgovorite kad god i gde god vam to odgovara.

Napredna statistika za praćenje posetilaca na sajtu

Napredna statistika za praćenje posetilaca na sajtu

Moćićete da pratite broj posetilaca na vašem sajtu, kao i njihov pol, godine, mesta odakle dolaze, kako su došli do vas i još mnogo parametara. To će vam doneti bolje razumevanje kao više kupaca i veću prodaju.

Najbrži način da povećate profit

Kao što vidite, mi ne pravimo samo web sajtove, već kvalitetan alat za privlačenje što više kupaca. Uz naš koncept dobijate sve što vam je potrebno.

SEO optimizacija na vrhunskom nivou

Zahvaljujući sveobuhvatnoj tehničkoj i klasičnoj SEO optimizaciji, vaš web sajt biće prvi na Google-u.

Prodajni tekst prilagođen kupcima

Profesionalni prodajni tekst vam donosi više prodaja i veću zaradu.

Optimizacija brzine učitavanja

Brzi sajtovi se bolje rangiraju, tako da ćete zagarantovano biti ispred konkurencije u rezultatima pretrage.

Pofesionalno održavanje i podrška

Brinemo o vašem web sajtu kako biste bili sigurni da on u svakom momentu radi neometano i sigurno.

Autoritet na vašem tržištu

Zahvaljujući profesionalnom izgledu, SEO optimizaciji i kvalitetnom tekstu, vaša firma će ubrzo preuzeti autoritet na vašem tržištu.

Ključ u ruke koncept

Kada se nešto dogovorimo ne morate više da brinete ni o čemu, biće urađeno kvalitetno i u dogovorenom roku.

Izračunajte cenu projekta

Izaberite neke od ponuđenih opcija kako biste izračunali cenu projekta bez da nas kontaktirate.

Ova opcija podrazumeva da mi pišemo tekst umesto vas za ceo web sajt, izuzevši opis proizvoda za web šop. Sve što vam je potrebno dogovaramo na jednom online sastanku i nakon toga ste mirni do završetka projekta.
Ova opcija podrazumeva da mi umesto vas pronalazimo slike za ceo web sajt. Sve što vam je potrebno dogovaramo na jednom online sastanku i nakon toga ste mirni do završetka projekta.
Ova opcija podrazumeva da uradimo integraciju plaćanja – račun vaše firme direktno povežemo sa web šopom.
Ova opcija podrazumeva da mi dodajemo do 20 proizvoda u vaš web šop. Sve što je potrebno da nam dostavite su slike i karakteristike vaših proizvoda, nakon toga ste mirni do završetka projekta.
⚠ Nije preporučivo! Ukoliko izaberete ovu opciju, nemate pravo na besplatan hosting i na održavanje. Moraćete sami da obezbedite hosting i sami da održavate svoj sajt.
Ukoliko izaberete ovu opciju, platićete polovinu cene za web sajt ili šop, ali vam se mesečna pretplata povećava. Ova opcija važi samo uz ugovornu obavezu od najmanje dve godine.

Cena

Ukupna cena projekta: 0
Mesečno održavanje: 0
Vaša mesečna pretplata za telefon verovatno je skuplja nego što bi vas koštalo održavanje web sajta.
Održavanje web sajta bi vas koštalo manje na mesečnom nivou nego jedan prosečan ručak u restoranu.
Minimalna prosečna isplativost web sajta je 20 x veća od cene koju biste platili za održavanje.

Ko sve čini BoldizArt tim?

Aleksandra S. Santo

Aleksandra S. Santo

Osnivač BoldizArt-a i dizajner
Ona je naša dizajnerka.
Osim što će uraditi dizajn za vaš novi web sajt, zadužena je za optimizaciju slika i poboljšanje kvaliteta teksta.
Boldižar S. Santo

Boldižar S. Santo

Jednorog programer
On će vam uglavnom govoriti da sve može da se uradi i onda stvarno uraditi ono što ste zamislili. Ima dugogodišnje iskustvo u ovom poslu i zaista voli to što radi.
Miloš Džigurski

Miloš Džigurski

Server administrator
Kada su serveri i održavanje sajtova u pitanju, on je vaš tip.
S obzirom na to da radi ono što niko drugi ne razume, prava je faca u našoj firmi.
Lydia Murtinová

Lydia Murtinová

WordPress ekspert
Kada je potrebno kreirati potpuno funkcionalan WordPress web sajt na osnovu dizajna Lydia staje u prve redove za ovu borbu.

  Kontaktirajte nas

  Pošaljite vašu poruku putem ove kontakt forme i odgovorićemo vam u najkraćem mogućem roku.

  Nazovite nas
  065 4447998
  Zakažite onlajn konsultacije
  Kliknite ovde

  Šta kažu klijenti sa kojima sarađujemo

  Lazar Milosevic

  Lazar Milosevic

  Osnivač | TheWalnutFund

  Jako prijatna saradnja sa Boldizarom i Aleksandrom! Saradjujemo na vise projekata! Prezadovoljni smo uslugom kao i njihovim vremenom reagovanja na update-e i promene na sajtu. Efikasno su nam uvezali sve sisteme i nase platforme rade potpuno automatizovano!

  Ana Sič psiholog

  Ana Sič

  Psiholog | anasic.rs

  Aleksandra je nakon samo jednog razgovora sa mnom i pregledanog instagram naloga osetila moju energiju i predložila mi je dizajn koji je skroz u skladu sa mnom. Svaki dogovor su ispoštovali i pre roka, ponudili sjajna rešenja za svaku nedoumicu. Jako sam zadovoljna saradnjom i od srca ih preporučujem svima.

  Nadežda Pejovć Nacionalno udruženje porfirija Srbije

  Nadežda Pejovć

  Osnivačica | Porfirija Srbija

  BoldizArt tim je nadmašio sva naša očekivanja u dizajniranju i izradi sajta za Nacionalno udruženje Porfirije Srbije. Pokazali su profesionalizam, odličnu komunikaciju i istinsku strast prema podršci nevladinim organizacijama. Dizajn prilagođen korisniku i besprekorna funkcionalnost uveliko su poboljšali naše prisustvo na mreži, olakšavajući nam povezivanje sa našom zajednicom.

  Slobodan Roksandic

  Slobodan Roksandic

  Osnivač | MainPoint

  BoldizArt tim mi je radio redizajn starog sajta. Veoma su profesionalni i aktivno učestvuju u traženju rešenja za sve potencijalne probleme. Poslao sam im materijal, a oni su sve završili u roku bez dodatnih pitanja i razvlačenja. Veoma sam zadovoljan kako sada izgleda sajt.

  Jovana Vujic

  Jovana Vujić

  Front-end developer

  Bilo je pravo zadovoljstvo raditi sa njim. Veoma talentovan programer, neverovatno stručan, vredan i od poverenja.
  Nijedan projekat za njega ne predstavlja preveliku muku, strastven prema poslu, pravi profesionalac. Veoma je strpljiv, jasan u svim komunikacijama i lak za saradnju.

  Ivan Babić - Altermedia

  Ivan Babić

  Direktor | Altermedia

  Naša kompanija je imala to zadovoljstvo da sarađuje sa timom BoldizArt. Veoma su kooperativni, usluga je bila brza i kvalitetna, a posao je urađen po najvišim standardima. Ubuduće ćemo koristiti njihove usluge.

  Milos Pesic Fondacija 1%

  Miloš Pešić

  Osnivač | Fondacija 1%

  Pristup i posvećenost kojima su Boldižar i Aleksandra učestvovali u izgradnji novog sajta Fondacije je nešto jedinstveno sa čime sam se susreo.
  A pored toga, sajtom sam prezadovoljan – kako vizuelno i strukturalno, tako i funkcionalno, a pre svega se ističe brzinom i preglednošću.

  Ivana Acanski

  Ivana Ačanski

  Front-end developer

  Sarađivala sam sa Boldižarom na nekoliko projekata i uvek je odlično radio. On je jedan od najmotivisanijih ljudi sa kojima sam radila. Naša komunikacija je bila odlična, a sa njim je bilo lako slagati se. Rado bih preporučila Boldižara za sve vaše projekte!

  Milan Zikic

  Milan Žikić

  Naš tim je zadivljen Boldižarevim veštinama da vodi projekat i proaktivno radi na poboljšanju. Promenili smo nekoliko timova u razvoju, a nijedan od njih ne može da se približi njegovom znanju, stavu i što je najvažnije sposobnosti da sasluša, a zatim i da svoje mišljenje. Preporučili bismo Boldižara i njegov tim u svako doba sa zadovoljstvom.

  Borbala Šoš

  Borbala Šoš

  Front-end developer

  BoldizArt predstavlja sinonim za profesionalnost i inovativnost u oblasti izrade web sajtova. Njihovi stručnjaci poseduju izvanrednu sposobnost da kreiraju savremene sajtove, koji su prilagođeni potrebama klijenata. Njihov rad odlikuje se visokim standardom kvaliteta, što se ogleda u preciznosti, estetici i efikasnosti.

  Danijela Vecanski

  Danijela Večanski

  Arhitekta | ArchiCraft

  Izuzetno profesionalni, efikasni, usluzni i ljubazni. Ukoliko Vam je potreban neko da napravi WEB sajt na bilo koju temu, ovaj tim je tim za Vas.

  Jelena Gajic Jewelry - Web šop

  Jelena Gajic

  Osnivačica | JG Jewelry

  Profesionalnost na prvom mestu, brz i efikasan dogovor i željeni web shop koji je završen i pre dogovorenog roka. Ono čega sam se najviše plašila jeste da neću umeti da objasnim šta želim, međutim Aleksandra i Boldizar su dobri slušaoci, sa njima je izuzetno laka komunikacija i ceo proces su učinili veoma jednostavnim. Topla preporuka za saradnju!

  Da li želite duplo više kupaca?

  Uz naš dobro razvijen koncept ovo je moguće, međutim prvi korak je na vama!
  Pošaljite nam poruku putem kontakt forme ili zakažite online konsultacije sa našim ekspertima, a sve ostalo prepustite nama.